Kaskas Media etsii graafisen suunnittelun harjoittelijaa

Kaskas Media | 30 kesäkuun, 2017

Huom! Hakuaikaa on jatkettu 3.9. asti. Etsimme nyt harjoittelijoita myös keväälle 2018.

Kaskas Media on tiedeviestintään ja yhteiskunnalliseen tietoon erikoistunut viestintätoimisto. Etsimme joukkoomme taitto- ja kuvitustaitoista graafisen suunnittelun lupausta.

Hae meille visuaalisen viestinnän harjoittelijaksi!

Harjoittelun kesto on kolme kuukautta, ja se on palkallinen. Harjoittelijana pääset osaksi tiedeviestinnän tiimiä. Pääset sukeltamaan kiehtovien aihepiirien pariin ja tuottamaan sisältöjä sekä painettuun että sähköiseen käyttöön.

Toivomme, että hallitset hyvin Adobe InDesign- ja Illustrator-ohjelmat, eivätkä kuvankäsittely- ja Microsoft Office -ohjelmistot ole sinulle vieraita. Ymmärrät paino- ja verkkotuotteiden tuotannolliset erot. Työntekijänä olet omatoiminen, reipas ja innostunut oppimaan uutta.

Täytä alla oleva lomake, jossa kerrot lyhyesti opinnoistasi, osaamisestasi ja mitä haluaisit harjoittelussa oppia. Lähetä sen lisäksi 4–6 parasta työnäytettäsi tai linkki portfolioosi 3.9. mennessä osoitteeseen me@kaskasmedia.fi. Kirjoita otsikoksi ”Graafisen suunnittelun harjoittelija”. Täytämme ensimmäisen harjoittelupaikan heti sopivan henkilön löydyttyä (aikaisintaan 28. elokuuta).

Lisätietoja harjoittelusta antaa AD Jenni Viitanen sähköpostitse (jenni@kaskasmedia.fi).

Jos saat harjoittelutukea opiskelupaikastasi vain osaksi aikaa harjoittelua, Kaskas Media maksaa lopusta työajasta palkkaa 1 187 euroa kuukaudessa.

Jos et saa harjoittelutukea, Kaskas Media maksaa harjoittelusta palkkaa 1 187 euroa kuukaudessa. Palkan lisäksi harjoittelija saa 10 lounasseteliä kuussa.

Harjoitteluun voivat hakea kaikki joko suomalaisessa tai ulkomaalaisessa korkeakoulussa tai toisen asteen oppilaitoksessa kirjoilla olevat opiskelijat.

Kiinnostuitko? Täytä hakulomake täältä.

Selaa lisää