Kaskas Media etsii viestinnän harjoittelijaa syksylle 2020

Laura Tahkokallio | 16 lokakuun, 2019

Kaskas Media etsii tiede- ja asiantuntijaviestinnästä kiinnostunutta harjoittelijaa syksylle 2020. Kevään 2020 harjoittelupaikka on täytetty ja siitä kiinnostuneille ilmoitettu asiasta. 

Mitä teemme?

Kaskas Media on tiede- ja asiantuntijaviestintään erikoistunut viestintätoimisto. Arvostamme tutkijoiden ja asiantuntijoiden työtä ja huhkimme sen eteen, että tuotettu tieto on avointa, saavutettavaa ja ymmärrettävää. Uskomme, että tieto muuttaa maailmaa vasta kun se pääsee ihmisten käyttöön.

Teemme töitä erityisesti tiedemaailman, asiantuntijaorganisaatioiden ja hallinnon toimijoiden kanssa. Asiakkaitamme yhdistää se, että he haluavat työllään luoda parempaa maailmaa. Voimme hyvällä omallatunnolla sanoa, että meillä on Suomen fiksuimmat asiakkaat, jotka ovat hyvän puolella.

Jaamme toimiston ajatushautomo Demos Helsingin, Erätaukosäätiön ja Smart & Clean -säätiön kanssa Helsingissä, Etu-Töölössä.

Mitä harjoittelija pääsee tekemään ja oppimaan?

Viestinnän harjoittelija pääsee Kaskasilla kirjoittamaan ja konseptoimaan monipuolisesti erilaisia tekstejä, suunnittelemaan ja toteuttamaan sosiaalisen median sisältöjä, keräämään ja analysoimaan tietoa ja järjestämään koulutuksia, työpajoja ja muita tapahtumia. 

Harjoittelun sisältöjä voidaan räätälöidä harjoittelijan omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Kuinka pitkä ja milloin harjoittelu on? 

Haemme nyt syksylle 2020 yhtä harjoittelijaa elo–joulukuulle, harjoittelun kesto sopimuksen mukaan 4–5 kk.

Kuinka paljon harjoittelusta maksetaan palkkaa? 

Maksamme harjoittelusta palkkaa 1500 euroa kuukaudessa. Jos saat opiskelupaikastasi harjoittelutukea, maksamme harjoittelutuen ja Kaskasin harjoittelijapalkan välisen erotuksen. Palkan lisäksi harjoittelija saa 10 lounasseteliä kuussa.

Ketä haemme?

Olet etsimämme tyyppi, jos haluat kehittyä monipuoliseksi viestintäalan osaajaksi ja uskallat tarttua mitä erilaisimpiin tehtäviin. Palat halusta perehtyä monimutkaisiin asioihin ja pusertaa ne ymmärrettävään muotoon. Kirjoitat sujuvasti ainakin suomeksi, englanti ja ruotsi ovat ehdotonta plussaa.

Et hätkähdä kiirettä, mutta osaat myös ottaa aikaa suunnitteluun ja asioiden penkomiseen. Meillä oma-aloitteisuus ja ideoiden esiintuominen on myös harjoittelijoille enemmän kuin sallittua. Meillä pääset hyvin todennäköisesti suoraan kontaktiin myös asiakkaiden kanssa.

Harjoitteluun voivat hakea kaikki joko suomalaisessa tai ulkomaisessa korkeakoulussa kirjoilla olevat perustutkinto-opiskelijat.

Miten harjoittelupaikkaa haetaan?

Käynnissä on jatkuva haku. Täytämme syksyn 2020 harjoittelupaikan, kun sopiva harjoittelija on löydetty.

Hae harjoitteluun täyttämällä hakulomake

Jos sinulla on kysyttävää harjoittelusta Kaskas Mediassa, ole yhteydessä operatiiviseen johtajaamme Laura Tahkokallioon: laura@kaskasmedia.fi ja 045 641 0080.

Harjoittelijahakua koskeva rekisteriseloste

Selaa lisää