Kaskas Media etsii viestinnän harjoittelijoita vuodelle 2019

Kaskas Media | 18 lokakuun, 2018

Harjoittelijahakumme on auki 18.–28.10.2018. Mikäli tunnistat itsesi hakuilmoituksesta, tutustu huolellisesti hakuohjeisiin ja hae viimeistään 28.10.

Mitä teemme?

Kaskas Media on tiede- ja asiantuntijaviestintään erikoistunut viestintätoimisto. Arvostamme tutkijoiden ja asiantuntijoiden työtä ja huhkimme sen eteen, että tuotettu tieto on avointa, saavutettavaa ja ymmärrettävää. Uskomme, että tieto muuttaa maailmaa vasta kun se pääsee ihmisten käyttöön.

Teemme töitä erityisesti tiedemaailman, asiantuntijaorganisaatioiden ja hallinnon toimijoiden kanssa. Asiakkaitamme yhdistää se, että he haluavat työllään luoda parempaa maailmaa. Voimme hyvällä omallatunnolla sanoa, että meillä on Suomen fiksuimmat asiakkaat, jotka ovat hyvän puolella.

Viestinnän harjoittelija pääsee Kaskasilla kirjoittamaan ja konseptoimaan monipuolisesti erilaisia tekstejä, suunnittelemaan ja toteuttamaan sosiaalisen median sisältöjä, keräämään ja analysoimaan tietoa ja järjestämään koulutuksia, työpajoja ja muita tapahtumia. Harjoittelun sisältöjä voidaan räätälöidä harjoittelijan omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Työllistämme tällä hetkellä 18 asiantuntijaa. Jaamme toimiston ajatushautomo Demos Helsingin ja Smart & Clean -säätiön kanssa.

Ketä haemme?

Olet etsimämme tyyppi, jos haluat kehittyä monipuoliseksi viestintäalan osaajaksi ja uskallat tarttua mitä erilaisimpiin tehtäviin. Palat halusta perehtyä monimutkaisiin asioihin ja pusertaa ne ymmärrettävään muotoon. Kirjoitat sujuvasti ainakin suomeksi, muut kielet ovat ehdotonta plussaa.

Et hätkähdä kiirettä, mutta osaat myös ottaa aikaa suunnitteluun ja asioiden penkomiseen. Meillä oma-aloitteisuus ja ideoiden esiintuominen on myös harjoittelijoille enemmän kuin sallittua. Et kavahda sitä, että meillä pääset hyvin todennäköisesti suoraan kontaktiin myös asiakkaiden kanssa.

Miten harjoittelupaikkaa haetaan?

Harjoitteluun haetaan täyttämällä hakulomake. Otathan huomioon, että lomakkeen osana sinun tulee lähettää meille korkeintaan minuutin pituinen video, jolla vastaat kysymykseen “Miksi haet harjoitteluun Kaskas Mediaan?”.

Harjoitteluun voivat hakea kaikki joko suomalaisessa tai ulkomaisessa korkeakoulussa kirjoilla olevat opiskelijat. Tarjolla on neljä kolmen kuukauden pituista harjoittelujaksoa: 7.1.–29.3., 11.3.–31.5., 8.4.–30.6 ja 5.8.–25.10.2019. Valitse hakulomakkeessa sinulle parhaiten sopiva ajanjakso tai -jaksot.

Palkka: Jos saat harjoittelutukea opiskelupaikastasi, Kaskas Media maksaa harjoittelujaksosta kuukauden tai kahden kuukauden palkan (n. 1 189 €/kk) harjoittelijan oppilaitoksen määrittelemän harjoittelupalkan mukaisesti. Jos et saa harjoittelutukea, Kaskas Media maksaa harjoittelujaksosta 1 189 € kuussa. Palkan lisäksi harjoittelija saa 10 lounasseteliä kuussa.

Lisätietoja harjoittelusta antaa viestintäasiantuntija Silja Annila puhelimitse (044 070 9939) maanantaina 22.10. klo 10–12 välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Täytä hakulomake viimeistään 28.10.

Harjoittelijahakua koskeva rekisteriseloste.

Selaa lisää