Kaskas työpaikkana

Olemme viestinnän, visuaalisen suunnittelun ja vuorovaikutuksen asiantuntijoita. Ennen Kaskasia olemme työskennelleet muun muassa sanoma- ja aikakauslehtien toimituksissa, ministeriöissä, YK-järjestöissä, mainos- ja viestintätoimistoissa sekä tutkimuslaitoksissa.

Kaskasissa saamme olla tekemisissä Suomen fiksuimpien asiakkaiden ja ihmisten kanssa, olivat he sitten tutkijoita, virkahenkilöitä tai yritysten edustajia. Meitä kaikkia innostaa päivittäin se, että pääsemme juttelemaan ihmisille, jotka luovat uutta tietoa.

Työmme perustuu yhdessä määritellyille neljälle arvolle, jotka näkyvät kaikessa toiminnassamme sisäisistä palavereista pitkiin projekteihin. Ne ovat rohkeus, lempeys, kestävyys sekä tiedon ja moniäänisyyden puolustaminen.

Arvomme näkyvät käytännössä

Uskallamme projekteissa mennä kohti vaikeita asioita. Ehdotamme yllättäviä ideoita. Meille rohkeutta on myös olla tarpeen vaatiessa nöyrä, myöntää virhe ja korjata tilanne tyylikkäästi.

Huomioimme toiset ja ymmärrämme, että aina ei ole paras päivä. Olemme töissä tunneälykkäitä ja suhtaudumme toisiimme ja asiakkaisiin inhimillisesti. Vaikeassa tilanteessa emme heitä kollegaa bussin alle, vaan kannamme vastuun tiiminä, lempeästi.

Suunnittelemme ratkaisuja ja sisältöjä, jotka kestävät aikaa. Olemme hyvien puolella: emme tee viher- tai muutakaan pesua vaan viestimme oikeista asioista.

Puolustamme ylpeästi tietoa, tutkimusta ja moniäänisyyttä. Pidämme huolta, että hiljaiset ovat mukana keskusteluissa ja järjestämme kunnioittavia kohtaamisia, joissa kenenkään päälle ei puhuta.

Vuosien mittaan olemme nähneet paljon vaivaa sen eteen, että ihmiset voivat hyvin töissä.
Asiantuntijatyö aiheuttaa paljon aivokipua ja konsulttihommissa töitä paiskitaan monesti aikamoista tahtia. Kun työn lisäksi on muutakin elämää elettävänä, välillä ihminen kuormittuu. Silloin otamme aikalisän, selvitämme tilanteen ja järjestämme hommia uudestaan.

Meille töihin?

Meillä ei juuri nyt ole tiettyjä paikkoja auki, mutta olemme aina kiinnostuneita keskustelemaan mielenkiintoisten ihmisten kanssa. Jos koet, että voisit olla osa Kaskasia, lähetä avoin hakemus operatiiviselle johtajallemme Laura Tahkokalliolle, laura.tahkokallio@kaskas.fi.