Kaskasille kolme tunnettua vastuullisuusneuvonantajaa

Maria Ruuska | 28 syyskuun, 2021

Tytti Nahi, Outi Toivanen-Visti ja Jani Toivola kirittävät Kaskasin asiakkaita vastuullisuuskysymyksissä.

Tutkimukseen, osallisuuteen ja vastuullisuuteen erikoistunut viestintätoimisto Kaskas on nimittänyt kolme kokenutta vastuullisuusneuvonantajaa. Tytti Nahi, Outi Toivanen-Visti ja Jani Toivola tuovat mukanaan osaamista muun muassa hiilijalanjäljen laskennassa ja raportoinnissa sekä ihmisoikeus-, diversiteetti- ja osallisuuskysymyksissä.

Tytti Nahi on ihmisoikeuskysymyksiin erikoistunut kauppatieteiden tohtori ja yksi Suomen johtavista asiantuntijoista ihmisoikeuksien edistämisessä globaaleissa kaupan tuotantoketjuissa. Nahilla on yli 20 vuoden kokemus ihmisoikeuksista ja kansainvälisestä kaupasta. Hän on kokenut kouluttaja ja muun muassa työ- ja elinkeinoministeriön asettaman yritysvastuulain taustaryhmän jäsen. Kaskasin neuvonantajana Tytti työskentelee erityisesti ihmisoikeuksiin liittyvien, asianmukaista huolellisuutta koskevien kysymysten parissa.

Suomen ensimmäinen musta kansanedustaja, kirjailija ja näyttelijä Jani Toivola tuo Kaskasiin kansainvälisen tason osaamista diversiteetistä ja osallisuudesta. Kansanedustajan uransa jälkeen hän on auttanut yrityksiä ja yhteisöjä pureskelemaan diversiteettikysymyksiä esimerkiksi osana organisaatioiden strategiaprosesseja. Toivolan työpajoissa mietitään yhdessä, miten organisaatioiden moninaisuutta voidaan edistää ja miten siitä saadaan myös kilpailuetua mahdollisimman konkreettisesti, ei vain ylätasolla.

Outi Toivanen-Visti on vastuullisuusraportointiin ja vastuullisuusaiheisiin erikoistunut viestintäkonsultti, joka on tehnyt pitkän uran myös journalismin parissa. Toivanen-Visti on kansainvälinen osaaja, joka on toiminut kirjeenvaihtajana Yhdysvalloissa ja viestintäpäällikkönä bisnesverkosto Amcham Finlandilla. Toivanen-Visti tuottaa muun muassa GRI-standardin mukaisia vastuullisuusraportointeja, joissa huomioidaan hiilijalanjäljen laskenta, yrityksen ympäristövaikutukset sekä sosiaalinen ja taloudellinen vastuullisuus.

“Olemme erittäin innostuneita Tytin, Outin ja Janin osaamisen saamisesta Kaskasin asiakkaiden käyttöön. Yhdessä uusien neuvonantajiemme kanssa tarjoamme entistä monipuolisempia vastuullisuuspalveluja, vastuullisuusohjelmista markkinointiviestinnän representaatiokysymyksiin. Haluamme Kaskasilla varmistaa asiakkaidemme vaikuttavuustavoitteiden saavuttamisen ja uskomme, että tämän kolmikon ainutlaatuinen osaaminen tukee tätä saumattomasti”, sanoo Kaskasin neuvonantajayhteistyöstä vastaava brändi- ja kasvujohtaja Lauramaria Havu.

Selaa lisää