Kaskasin hallitukseen vankkaa uutta strategia- ja tiedeosaamista

Maria Ruuska | 27 helmikuun, 2019

Kaskas Media sai helmikuun lopussa uuden hallituksen. Uusina jäseninä aloittivat KONEen hallituksen varapuheenjohtaja Jussi Herlin (KTM) ja Tieteen tietotekniikan Keskus CSC:n koordinaattori, tutkimusetiikan tutkija ja avoimen tieteen aktivisti Heidi Laine (VTM).

Kaskasin hallituksen tehtävä on auttaa yritystä kehittymään ja kasvamaan tiede- ja asiantuntijaviestintään keskittyvänä viestintätoimistona.

“Olemme tosi iloisia, että saamme hallitukseen mukaan Jussin strategista silmää ja Heidin laaja-alaisen näkemyksen suomalaisen ja kansainvälisen tiedekentän kehitykseen”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Maria Ruuska.

Hallituksessa jatkaa Ruuskan lisäksi varapuheenjohtajana perustajaosakas Liisa Mayow ja kolmas perustaja Upright Project -yrityksen viestintä- ja markkinointijohtaja Annina Huhtala sekä lakimies Matti Tyynysniemi Hannes Snellmanilta.

Kaskas Median liikevaihto oli toukokuussa 2018 päättyneellä tilikaudella noin miljoona euroa. Yritys työllistää Mayown ja Ruuskan lisäksi vakituisesti neljätoista henkilöä.

Selaa lisää