Lapsi katsoo tulevaisuuteen

Tervetuloa dialogiin: Yritysvastuu poikkeusajan Suomessa

Elina Palkama | 28 huhtikuun, 2020

Mitä yritysvastuu tarkoittaa aikana, jolloin ihmisten voimat menevät töissä ja kotona selviytymiseen? Tekeekö koronakriisi yrityksistä vastuullisempia vai käykö päinvastoin? 

Mitä asiakkaat, työntekijät ja yhteiskunta odottavat nyt yrityksiltä? Haluamme kuulla, mitä sinä ajattelet yritysvastuusta poikkeusajan Suomessa.

Poikkeusajan dialogissa syvennämme yhdessä ymmärrystämme koronakriisin vaikutuksista yritysvastuuseen nyt ja tulevaisuudessa. Keskustelu on osa Poikkeusajan dialogeja -sarjaa, jossa samana päivänä järjestetään ympäri Suomen suuri määrä keskusteluja elämästä poikkeusajan Suomessa. Kokonaisuutta koordinoivat DialogiAkatemia, Erätauko-säätiö ja valtiovarainministeriö. Kaskas Median järjestämän keskustelun fasilitoivat johtava viestintäasiantuntija Pasi Nokelainen ja toimitusjohtaja Maria Ruuska

Milloin: ti 12.5. klo 11.30-13.00
Missä: Zoom-verkkopalvelussa

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 11.5. mennessä tästä: https://forms.gle/8H8VDzWHwy8gMeMJ8

Lähetämme ilmoittautuneille ennen tapahtumaa tarkemmat ohjeet osallistumiseen Zoom-palvelussa. Kokoamme keskustelusta yhteenvedon kaikkien hyödynnettäväksi osoitteeseen www.eratauko.fi. Valtiovarainministeriö välittää yhteenvedon myös valtion ja kuntien hallinnolle. 

Lisätiedot: Elina Palkama, +358 400 683 524, elina@kaskasmedia.fi 

Toivottavasti tapaamme dialogissa!

Selaa lisää