Hae viestintäasiantuntijaksi Kaskasiin

Tuula Rajamäki | 29.9.2021

Kaskas on tutkimukseen, osallisuuteen ja vastuullisuuteen erikoistunut viestintätoimisto. Kasvamme kestävästi ja kannattavasti, ja siksi etsimme nyt joukkoomme uutta viestintäasiantuntijaa. Plussaa on, jos sinulla on kokemusta markkinointiviestinnästä ja luovasta konseptoinnista.

Työ sisältää monenlaisten viestintä-, vuorovaikutus- ja vastuullisuusprojektien ideointia ja toteuttamista osana kulloistakin projektitiimiä, välillä myös projektien vetämistä. Työ on monipuolista, vaihtelevaa ja luovaa, ja sitä tehdään huippuseurassa! Projekteissamme keskitymme yhteiskunnallisen vaikuttavuuden maksimointiin yhteistyössä asiakkaan kanssa. 

Toivomme sinulta noin 3–5 vuoden työkokemusta. Lisäksi olemme iloisia, jos sinulla on:  

  • markkinointiviestinnän kokemusta, esimerkiksi copywriterina
  • näyttöä luovien projektien, esimerkiksi kampanjoiden, konseptoinnista ja toteutuksesta  
  • sosiaalisen median viestinnän osaamista ja hyvää kanavaymmärrystä 
  • kiinnostusta asiakastyöhön ja myyntiin 
  • kokemusta työskentelystä mainos- tai viestintätoimistossa
  • hyvä kirjoitustaito suomeksi ja englanniksi 
  • hyvät projektin- ja ajanhallinnan taidot.

Meille diversiteetti ja inkluusio tarkoittavat paremmin toimivia ja luovempia organisaatioita. Toivomme siis hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Tehtävään sopivan henkilön koulutus- tai työtaustan ei tarvitse olla “perinteisen” viestinnän kaavan mukainen, vaan arvostamme myös ammatillista moninaisuutta. Käsittelemme kaikkea tietoa luottamuksellisesti.

Työ on kokopäiväinen ja vakituinen. Hae työtä täyttämällä hakulomake viimeistään maanantaina 11. lokakuuta. Lomakkeessa pyydetään myös 1 minuutin pituinen videoesittely. Alamme käydä hakemuksia läpi heti. 

Lisätietoja antaa Kaskasin luova johtaja ja perustaja Liisa Mayow. Hänelle voi soittaa (puh. 040 580 8148) keskiviikkona 6.10. klo 10–11.

Millaista Kaskas Medialla on olla töissä?

Tutkimus, osallisuus ja vastuullisuus ovat ne jutut, joilla teemme maailmasta paremman. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kiteytämme sanat ja teot, luomme keskustelua sekä innostamme oikeat ihmiset mukaan muutokseen. Arvojamme ovat kestävyys, rohkeus, tiedon ja moniäänisyyden puolustaminen ja lempeys. Pyrimme resursoimaan työmme järkevästi ja arvostamme hyvää tasapainoa työn ja muun elämän välillä.

Rekrytointia koskeva rekisteriseloste

Selaa lisää