Kaskas etsii visuaalisen viestinnän harjoittelijaa

Kaskas Media | 27.7.2021

Kaskas on tutkimukseen, osallisuuteen ja vastuullisuuteen erikoistunut viestintätoimisto. Etsimme joukkoomme graafisen suunnittelun harjoittelijaa syksylle ja talvelle 2021. 

Harjoittelijana pääset mukaan tekemään merkityksellisiä projekteja asiakkaillemme. Tuotat visuaalisia sisältöjä sekä digitaaliseen että painettuun käyttöön. Toivomme, että hallitset Adobe InDesign- ja Illustrator-ohjelmat eivätkä kuvankäsittely- ja Microsoft Office -ohjelmistot ole sinulle vieraita. Työntekijänä olet omatoiminen ja innostunut oppimaan uutta.

Harjoittelu kestää kuusi kuukautta. Toivomme sinun aloittavan 6.9.2021. Kaskas maksaa harjoittelusta palkkaa 1 500 euroa kuukaudessa tai oppilaitoksesi harjoittelutuen ja 1500 euron välisen erotuksen. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta tällä hetkellä työ tapahtuu toki pitkälti etänä. 

Harjoitteluun voivat hakea kaikki joko suomalaisessa tai ulkomaisessa korkeakoulussa tai toisen asteen oppilaitoksessa kirjoilla olevat visuaalisen suunnittelun opiskelijat. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Voit halutessasi kertoa taustasi. Käsittelemme kaikkea tietoa luottamuksellisesti.

Kiinnostuitko? Täytä hakulomake 8.8. mennessä.

Millaista Kaskas Medialla on olla töissä?

Tutkimus, osallisuus ja vastuullisuus ovat ne jutut, joilla teemme maailmasta paremman. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kiteytämme sanat ja teot, luomme keskustelua sekä innostamme oikeat ihmiset mukaan muutokseen. Arvojamme ovat kestävyys, rohkeus, tiedon ja moniäänisyyden puolustaminen ja lempeys. Pyrimme resursoimaan työmme järkevästi ja arvostamme hyvää tasapainoa työn ja muun elämän välillä.

Heräsikö kysymyksiä? Laita sähköpostia tai soita Maria Ruuskalle (maria@kaskasmedia.fi / 040 727 4119). 

Visuaalisen viestinnän harjoittelijan hakua koskeva rekisteriseloste.

Selaa lisää