Kaskas Media etsii AD:ta

Kaskas Media | 18.1.2017

Kaskas Media on Pohjoismaiden ainoa tiede- ja tutkimusviestintään erikoistunut viestintätoimisto. Teemme vaikeasta tiedosta ymmärrettävää, yleistajuista ja jopa nautittavaa. Asiakkaamme ovat fiksuja hyviksiä tutkimusmaailmasta ja julkiselta sektorilta. Etsimme nyt näkemyksellistä suunnittelijaa, joka nostaa visuaalisen tarjontamme uudelle tasolle.

Työhön kuuluu ihan kaikkea mahdollista suurten linjojen suunnittelusta taittotyöhön. Suunnittelet identiteettejä ja verkkosivuja huippututkimushankkeille, jotka muuttavat maailmaa, teet infografiikkaa joka muuttaa monimutkaisen tieteen kiinnostavaksi, mutta suostut myös tekemään Facebook-mainoksen tarvittaessa. Tulet hyvin toimeen asiakkaiden kanssa ja osaat ilmaista itseäsi ja ideoitasi selkeästi myös sanallisesti.

Toivomme sinulta

  • Kokemusta kokonaisten ilmeiden ja visuaalisten konseptien luomisesta. Sinulla on vahva oma näkemys ja plakkarissa töitä, joista tyylisi näkyy.
  • Kykyä suunnitella ja tuottaa laadukasta infografiikkaa, jossa pääosassa eivät ole kivat kuvat, vaan tiedon näkyväksi tekeminen. Numerot ja tilastot kiehtovat sinua, eivät pelota.
  • Osto-osaamista: tiedät, kuka tekee kiinnostavimmat kuvitukset tai ottaa laadukkaimmat kuvat. Sinun ei itse tarvitse osata kaikkea, mutta löydät juuri oikeat tekijät villeimmillekin ideoille.
  • Silmää sisällölle – jos taitat tekstiä, myös luet sen ja bongaat tarvittaessa epäloogisuudet.

Tehtävä on uusi, joten sinulta vaaditaan itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa. Kykenet ymmärtämään, mihin suuntaan kehittyvää yritystä kannattaa visuaalisuuden suhteen viedä, ja osaat tehdä näkemyksesi selväksi.

Lähetä lyhyt hakemus, cv ja portfolio tai tuoreet valikoidut työnäytteet (max 4) joista ainakin yksi on infografiikkaa vilja@kaskasmedia.fi ja liisa@kaskasmedia.fi. Kerro työnäytteiden osalta myös roolisi kyseisessä projektissa. Liitä mukaan palkkatoive.

Työ on kokopäiväinen ja vakituinen. Työ alkaa mahdollisimman pian, mielellään viimeistään maaliskuun alussa.

Lisätietoja työstä antaa Liisa Mayow (040 5808148), puhelinajat pe 27.1. klo 10–11 ja ma 30.1. klo 16–17. Hakemusten deadline on maanantaina 6.2.

Selaa lisää