Kaskas Media etsii graafisen suunnittelun harjoittelijoita

Kaskas Media | 31.8.2018

KASKAS MEDIA | elokuu 31.8.2018

Kaskas Media on tiede- ja asiantuntijaviestintään erikoistunut viestintätoimisto. Etsimme joukkoomme taitto- ja kuvitustaitoisia graafisen suunnittelun lupauksia vuodelle 2019.

Harjoittelun kesto on kolme–kuusi kuukautta, ja se on palkallinen. Harjoittelijana pääset sukeltamaan kiehtovien aihepiirien pariin ja tuottamaan visuaalisia sisältöjä sekä painettuun että sähköiseen käyttöön. Sinua ohjaavat Kaskas Median AD ja graafinen suunnittelija.

Toivomme, että hallitset hyvin Adobe InDesign- ja Illustrator-ohjelmat, eivätkä kuvankäsittely- ja Microsoft Office -ohjelmistot ole sinulle vieraita. Ymmärrät paino- ja verkkotuotteiden tuotannolliset erot. Työntekijänä olet omatoiminen, reipas ja innostunut oppimaan uutta.

Täytä alla oleva lomake, jossa kerrot lyhyesti opinnoistasi, osaamisestasi ja mitä haluaisit harjoittelussa oppia. Lähetä sen lisäksi 4–6 parasta työnäytettäsi tai linkki portfolioosi 23.9. mennessä osoitteeseen jenni@kaskasmedia.fi. Kirjoita otsikoksi ”Graafisen suunnittelun harjoittelija”

Jos saat harjoittelutukea opiskelupaikastasi vain osaksi aikaa harjoittelua, Kaskas Media maksaa lopusta työajasta palkkaa 1 187 euroa kuukaudessa.

Jos et saa harjoittelutukea, Kaskas Media maksaa harjoittelusta palkkaa 1 187 euroa kuukaudessa. Palkan lisäksi harjoittelija saa 10 lounasseteliä kuussa.

Harjoitteluun voivat hakea kaikki joko suomalaisessa tai ulkomaisessa korkeakoulussa tai toisen asteen oppilaitoksessa kirjoilla olevat visuaalisen suunnittelun opiskelijat.

Kiinnostuitko? Täytä hakulomake.

Lisätietoja harjoittelusta antaa AD Jenni Viitanen puhelimitse (+358 44 307 5708) perjantaina 7.9. klo 13–14 ja tiistaina 18.9. klo 14–15.

Graafisen suunnittelun harjoittelijan hakua koskeva rekisteriseloste.

Selaa lisää