Kaskas Media etsii viestinnän harjoittelijoita vuodelle 2018

Kaskas Media | 19.9.2017

Tule meille harjoitteluun vuodelle 2018! Jos tunnistat itsesi, tutustu tekstin lopussa oleviin hakuohjeisiin ja täytä hakulomake 10.10. mennessä.

Saatat olla Kaskasin seuraava harjoittelija jos…

1. Innostut tieteestä ja yhteiskunnallisesta tiedosta

Kaskas Media on tiedeviestintään ja yhteiskunnalliseen tietoon erikoistunut viestintätoimisto. Mielestämme tiede on parhaimmillaan silloin, kun siitä viestitään selkeästi, ja tutkitun tiedon avulla syntyvät parhaat päätökset. Olet etsimämme tyyppi, jos palat halusta perehtyä monimutkaisiinkin asioihin. Kaskasin harjoittelijana opit tekemään vaikeista aiheista helpommin ymmärrettäviä.

2. Kirjoitat sujuvasti

Kaskasilla saat hyödyntää kirjoitustaitojasi monipuolisesti. Harjoittelijana pääset ideoimaan ja kirjoittamaan niin lehtijuttuja, blogitekstejä kuin sosiaalisen median sisältöjä. Jos osaat tuottaa erityyppisiä tekstejä tarvittaessa nopeallakin aikataululla, saatat löytää itsesi ensi vuonna meiltä.

3. Viihdyt seurassa (ainakin useimmiten)

Kaskasilla saat työkavereilta apua ja sparrausta aina, kun sitä tarvitset. Harjoittelijana tutustut 14-henkisen Kaskasin lisäksi kymmeniin toimistokämppiksiin. Jaamme toimiston Demos Helsingin, Demos Effectin ja Smart & Clean -säätiön kanssa, joten vilskettä riittää. Jos hälinä häiritsee, ei huolta: myös hiljaista työskentelytilaa löytyy. Arjen lisäksi nostamme mehu- ja skumppamaljoja, kouluttaudumme ahkerasti ja järkkäämme neljästi vuodessa virkistyspäiviä.

Lisätietoa harjoittelusta

Tiedeviestintään ja yhteiskunnalliseen tietoon erikoistunut viestintätoimisto Kaskas Media tekee vaikeasta tiedosta helposti ymmärrettävää. Nopeasti kasvava yritys työllistää tällä hetkellä 14 viestinnän asiantuntijaa.

Viestinnän harjoittelija pääsee Kaskasilla kirjoittamaan ja konseptoimaan monipuolisesti erilaisia tekstejä, suunnittelemaan ja toteuttamaan sosiaalisen median sisältöjä ja osallistumaan koulutuksiin, työpajoihin ja muihin tapahtumiin. Harjoittelun sisältöjä voidaan räätälöidä myös harjoittelijan omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Harjoitteluun voivat hakea kaikki joko suomalaisessa tai ulkomaisessa korkeakoulussa kirjoilla olevat opiskelijat. Tarjolla on kolme kolmen kuukauden pituista harjoittelujaksoa: 2.4.–29.6., 6.8.–2.11. ja 24.9.–21.12.2018.

Jos saat harjoittelutukea opiskelupaikastasi: Kaskas Media maksaa harjoittelujaksosta kuukauden tai kahden kuukauden palkan (n. 1187 €/kk) harjoittelijan oppilaitoksen määrittelemän harjoittelupalkan mukaisesti. Jos et saa harjoittelutukea: Kaskas Media maksaa harjoittelujaksosta 1187 € kuussa. Palkan lisäksi harjoittelija saa 10 lounasseteliä kuussa.

Lisätietoja harjoittelusta antaa viestintäasiantuntija Kira Keini sähköpostitse (kira@kaskasmedia.fi).

Kiinnostuitko? Täytä hakulomake 10.10. mennessä täältä.

Selaa lisää