Kaskas rekrytoi: etsimme harjoittelijaa

Kaskas Media | 6.9.2023

Kaskas edistää kestävää kehitystä strategiatyön, viestinnän ja vuorovaikutuksen keinoin. Tarvitsemme kestävyysmurrosta kipeästi, mutta siinä onnistuminen vaatii muutakin kuin teknisiä ratkaisuja. Se muu – tieto, osallisuus ja luovuus – on Kaskasin osaamisen ydintä. Mukanamme pääset tekemään yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä ja kasvamaan alasi osaajana. Etsimme nyt mainioon työyhteisöömme kolmea harjoittelijaa. 

Harjoittelija pääsee Kaskasilla kirjoittamaan ja konseptoimaan monipuolisesti erilaisia sisältöjä, keräämään ja analysoimaan tietoa sekä järjestämään valmennuksia, työpajoja ja muita tapahtumia yhteistyössä kokeneempien asiantuntijoiden kanssa. Harjoittelun sisältöjä voidaan räätälöidä harjoittelijan omien kiinnostuksen kohteiden  ja taustan mukaan. Työskentelemme pääasiassa suomeksi, ja myös vahvasta englannin kielen taidosta on hyötyä. 

Olet etsimämme tyyppi, jos haluat kehittyä monipuoliseksi kestävän kehityksen, viestinnän ja vuorovaikutuksen osaajaksi ja uskallat tarttua mitä erilaisimpiin tehtäviin. Voit olla vaikka mistä opintotaustasta. Palat halusta perehtyä monimutkaisiin asioihin ja pusertaa ne ymmärrettävään muotoon. Et hätkähdä kiirettä, mutta osaat myös ottaa aikaa suunnitteluun ja asioiden penkomiseen. Meillä oma-aloitteisuus ja ideoiden esiintuominen on myös harjoittelijoille enemmän kuin sallittua. Tarjoamme toki harjoittelijalle laadukasta ohjausta. 

Harjoitteluun voivat hakea kaikki joko suomalaisessa tai ulkomaisessa korkeakoulussa kirjoilla olevat perustutkinto-opiskelijat. Etsimme nyt harjoittelijoita seuraaviin ajankohtiin:

  • Yksi harjoittelija marraskuusta 2023 alkaen, harjoittelun kesto 6 kk
  • Kaksi harjoittelijaa tammikuusta 2023 alkaen, harjoittelun kesto 6 kk

Tarkat päivämäärät ovat sovittavissa. 

Maksamme harjoittelusta palkkaa 1 500 euroa kuukaudessa. Jos saat opiskelupaikastasi harjoittelutukea, maksamme harjoittelutuen ja Kaskasin harjoittelijapalkan välisen erotuksen. Palkan lisäksi harjoittelija saa lounasetua 100 euron edestä kuukaudessa. Jos harjoittelija muuttaa Helsinkiin pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, tarjoamme 450 euron muuttobonuksen ensimmäisen palkan yhteydessä.

Meille diversiteetti ja inkluusio tarkoittavat paremmin toimivia ja luovempia organisaatioita. Toivomme siis hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä erilaisista koulutus- ja työtaustoista. Toimistomme on esteetön. Toteutamme harjoittelijarekrytoinnin anonyymisti. Emme siksi kysy nimeäsi, sähköpostiosoitettasi, sukupuoltasi, syntymävuottasi tai valokuvaasi. 

Hae harjoittelijan paikkaa täyttämällä hakulomake.  

Haku päättyy 24. syyskuuta. Alamme käydä hakemuksia läpi heti haun avauduttua. Pyrimme pitämään haastattelut tiistaina 3.10. ja keskiviikkona 4.10.  

Rekrytointia koskeva rekisteriseloste

Selaa lisää