Kaskas rekrytoi! Haemme vastuullisuusasiantuntijaa, viestintäasiantuntijaa ja viestinnän harjoittelijaa

Kaskas Media | 16.11.2022

Kaskas kasvaa jälleen! Nyt etsimme mainioon työyhteisöömme kolmea uutta osaajaa. 

Kaskas on tutkimukseen, osallisuuteen ja vastuullisuuteen keskittynyt luova viestintätoimisto, jollaista ei toista Suomessa ole! Mukanamme pääset tekemään yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä ja kasvamaan oman alasi osaajana. Meille on tärkeää, että jokaisella Kaskasilla aloittavalla on mielekkäitä etenemis- tai kehitysmahdollisuuksia ja näemme paljon vaivaa sen eteen, että ihmiset voivat hyvin töissä.

Kasvamme kestävästi ja kannattavasti, ja siksi haluamme löytää joukkoomme uusia työkavereita. Etsimme nyt vastuullisuusasiantuntijaa, joka innostuu asiakkaidemme vastuullisuuden vauhdittamisesta. Meillä on haussa myös projektinhallinnassa meritoitunut, viestintää monipuolisesti osaava ja ymmärtävä viestinnän asiantuntija. Lisäksi toivomme löytävämme harjoittelijaksi viestinnän alan tulevaisuuden tekijän, jonka polku ja ydinosaaminen vasta hahmottuvat.

Vastuullisuusasiantuntija

Kaskasin kaikkia asiakkuuksia ja projekteja yhdistää jollain tapaa yhteiskunnallinen vaikuttavuus. Kaskas on perinteisesti työskennellyt viestinnän ja osallisuuden parissa, mutta toimimme koko ajan enemmän asiakkaidemme vastuullisuuden ytimessä. Etsimmekin nyt tiimimme vahvistukseksi näkemyksellistä vastuullisuusasiantuntijaa, joka ei kavahda erilaisia kirjainyhdistelmiä vaan innostuu siitä, miten niiden avulla muutetaan maailmaa ja selvitään velvoitteista. Työ on monipuolista, vaihtelevaa ja itsenäistä ja siksi ajattelemme, että sinulla pitäisi olla jo jonkin verran kokemusta esimerkiksi: 

 • olennaisuusanalyysien ja vastuullisuusstrategioiden ja- ohjelmien tekemisestä tai niissä avustamisesta,
 • ymmärrystä vastuullisuuden raportoinnin viitekehyksistä  (kuten GRI, TCFD, ja UNGP) ja perehtyneisyyttä tuleviin CSRD:n starndardeihin.

Lisäksi arvostamme, mikäli sinulla on kokemusta:

 • vastuullisuuden yhdistämisestä yrityksen liiketoiminnan kehitykseen,
 • vastuullisuuden sidosryhmäanalyyseista ja -tutkimuksista 
 • kaksinkertaisen olennaisuusanalyysin tekemisestä,
 • vastuullisuuden skenaario-, SWOT- ja trendianalyysien tekemisestä sekä arvonluontimalleista ja
 • vastuullisuustiedon paketoinnista ymmärrettävillä ja kiinnostavilla tavoilla viestinnäksi. 

Taustaltasi voit olla esimerkiksi yrityksen, konsulttitoimiston tai muun organisaation  vastuullisuusasiantuntija. Toivoisimme sinulta vähintään kolmen vuoden kokemusta kestävän kehityksen parista, mutta huomioimme myös vastuullisuuskysymyksiin syvällisesti perehtyneet vastavalmistuneet. Kaskasissa työskentelisit tittelillä vastuullisuusasiantuntija ja työsuhteesi on kokopäiväinen ja vakituinen.

Viestinnän asiantuntija

Kaskasin kaikkia asiakkuuksia ja projekteja yhdistää jollain tapaa yhteiskunnallinen vaikuttavuus, joka saavutetaan usein erilaisin viestinnän ja vuorovaikutuksen keinoin. Teemme asiakkaillemme paljon viestintästrategioita ja -suunnitelmia, kehitämme asiakkaidemme vuorovaikutusta ja parannamme osallisuutta eri sidosryhmien keskuudessa. Lisäksi luomme muun muassa yhteiskunnallisia kampanjoita, kiinnostavia sisältöjä eri kanaviin, visuaalisia ilmeitä ja vastuullisuusviestintää. Työskentelemme myös brändien ytimessä ja autamme asiakkaitamme muun muassa työyhteisöjen monimuotoisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Kenttä on laaja, mutta sitäkin kiinnostavampi!

Etsimme nyt monipuolista viestinnän ammattilaista, jolla langat pysyvät käsissä  ja joka innostuu vaihtelevien viestinnän projektien luotsaamisesta. Työ sisältää monenlaisten viestintä- ja vuorovaikutusprojektien ideointia, myymistä, koordinoimista ja toteuttamista osana kulloistakin projektitiimiä, usein projektipäällikön roolissa. Työ on monipuolista, vaihtelevaa ja itseohjautuvaa. Toivommekin siis sinulta:

 • viestinnän laajaa ymmärrystä ja näkemystä monikanavaisesta viestinnästä,
 • erinomaisia projektin- ja ajanhallinnan taitoja,
 • hyvää kirjoitustaitoa suomeksi ja englanniksi,
 • taitoa fasilitoida erilaisia tasa-arvoisia kohtaamisia, kuten työpajoja ja tapahtumia ja kiinnostusta valmentaa asiantuntijoita sekä
 • kiinnostusta asiakastyöhön ja myyntiin. 

Taustaltasi voit olla esimerkiksi viestintäkonsultti, projektipäällikkö tai viestinnän tai vuorovaikutuksen asiantuntija. Toivomme sinulta vähintään kolmen vuoden työkokemusta. Työnkuva täsmentyy tehtävään valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan. Kaskasissa työskentelisit tittelillä viestintäasiantuntija ja työsuhteesi olisi kokopäiväinen ja vakituinen. 

Harjoittelija

Viestinnän harjoittelija pääsee Kaskasilla kirjoittamaan ja konseptoimaan monipuolisesti erilaisia tekstejä, suunnittelemaan ja toteuttamaan sosiaalisen median sisältöjä, keräämään ja analysoimaan tietoa sekä järjestämään valmennuksia, työpajoja ja muita tapahtumia yhteistyössä kokeneempien asiantuntijoiden kanssa. Harjoittelun sisältöjä voidaan räätälöidä harjoittelijan omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Harjoittelu kestää tammikuusta 2023 kesäkuun 2023 loppuun. 

Maksamme harjoittelusta palkkaa 1 500 euroa kuukaudessa. Jos saat opiskelupaikastasi harjoittelutukea, maksamme harjoittelutuen ja Kaskasin harjoittelijapalkan välisen erotuksen. Palkan lisäksi harjoittelija saa 10 lounasseteliä kuukaudessa. Jos harjoittelija muuttaa Helsinkiin pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, tarjoamme 450 euron muuttobonuksen ensimmäisen palkan yhteydessä.

Olet etsimämme tyyppi, jos haluat kehittyä monipuoliseksi viestinnän ja vuorovaikutuksen osaajaksi ja uskallat tarttua mitä erilaisimpiin tehtäviin. Palat halusta perehtyä monimutkaisiin asioihin ja pusertaa ne ymmärrettävään muotoon. Et hätkähdä kiirettä, mutta osaat myös ottaa aikaa suunnitteluun ja asioiden penkomiseen. Meillä oma-aloitteisuus ja ideoiden esiintuominen on myös harjoittelijoille enemmän kuin sallittua. Tarjoamme toki harjoittelijalle myös ohjausta. Harjoitteluun voivat hakea kaikki joko suomalaisessa tai ulkomaisessa korkeakoulussa kirjoilla olevat perustutkinto-opiskelijat. 

Mikä tehtäviä yhdistää?

Kaikki roolit sisältävät monenlaisten tutkimukseen, osallisuuteen ja vastuullisuuteen liittyvien viestintä- ja vuorovaikutusprojektien ideointia ja toteuttamista osana projektitiimiä. Työ on monipuolista, vaihtelevaa ja luovaa ja sitä tehdään huippuseurassa! Projekteissamme keskitymme yhteiskunnallisen vaikuttavuuden maksimointiin yhteistyössä asiakkaan kanssa. 

Meille diversiteetti ja inkluusio tarkoittavat paremmin toimivia ja luovempia organisaatioita. Toivomme siis hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä, erilaisista koulutus- ja työtaustoista. Käsittelemme kaikkea tietoa luottamuksellisesti. 

Lisätietoja vastuullisuusasiantuntijan tehtävästä antaa johtava viestinnän asiantuntija Pasi Nokelainen (puh. 050 339 5860). Hänelle voi soittaa 24. marraskuuta klo 10.30–11.30.

Lisätietoja viestintäasiantuntijan tehtävästä antaa Kaskasin brändijohtaja Lauramaria Havu (puh. 040 721 8383). Hänelle voi soittaa 23. marraskuuta klo 15.30–16.30.

Hae vastuullisuusasiantuntijan paikkaa täyttämällä hakulomake.

Hae viestintäasiantuntijan paikkaa täyttämällä hakulomake.

Hae viestinnän harjoittelijan paikkaa täyttämällä hakulomake.  


Haku päättyy 30. marraskuuta. Alamme käydä hakemuksia läpi heti haun avauduttua. Pyrimme pitämään haastattelut perjantaina 2.12. Ilmoitathan hakemuksessasi, mikäli tuo päivämäärä ei käy sinulle.

Millaista Kaskasilla on olla töissä?

Tutkimus, osallisuus ja vastuullisuus ovat ne jutut, joilla teemme maailmasta paremman. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kiteytämme sanat ja teot, luomme keskustelua sekä innostamme oikeat ihmiset mukaan muutokseen. Työmme perustuu yhdessä määritellyille neljälle arvolle, jotka näkyvät kaikessa toiminnassamme sisäisistä palavereista pitkiin projekteihin. Ne ovat rohkeus, lempeys, kestävyys sekä tiedon ja moniäänisyyden puolustaminen. Kaskasissa jokaisella työntekijällä on paljon autonomiaa, mutta jotkin työtehtävät ja -päivät edellyttävät myös usein läsnäoloa toimistollamme tai asiakkaan luona. Pyrimme resursoimaan työmme järkevästi ja arvostamme hyvää tasapainoa työn ja muun elämän välillä. 

Rekrytointia koskeva rekisteriseloste

Selaa lisää