Paljon iloisia ihmisiä.

Kaskasille 16 uutta työntekijäosakasta

Kaskas Media | 31.3.2022

Kaskasin pääomistajat halusivat jakaa omistusta työntekijöille, koska menestys syntyy tiimityönä.

Kaskasilla on ollut vuoden 2022 alusta alkaen 16 uutta pienosakasta. Osakeanti toteutettiin viime syksynä. Työntekijöiden lunastettavaksi lohkaistiin noin 15 prosentin siivu yrityksestä.

“Olemme jo pitkään halunneet jakaa yhtiön omistusta myös työntekijöille. Nyt viimein saimme rakennettua siihen kaikille mielekkään mallin”, kertoo Kaskasin hallituksen puheenjohtaja Liisa Mayow. Hän ja toimitusjohtaja Maria Ruuska jatkavat yrityksen pääomistajina.

Asiantuntijayrityksen tärkein pääoma ovat ihmiset.

Osakeanteja on tarkoitus järjestää myös tulevaisuudessa, ja siksi jaettavaa jätettiin myös mahdollisille tulevaisuuden rekrytoinneille. Työntekijäosakkuus on sidottu Kaskasissa työskentelyyn, joten työpaikkaa vaihtaessaan pienosakas luopuu omistuksestaan yrityksessä.

Asiantuntijayrityksen tärkein pääoma ovat ihmiset. Siksi heidän sitouttamisensa on järkevintä, mitä omistaja voi tehdä sekä yrityksen kulttuurin että taloudellisen menestyksen eteen, sanovat Mayow ja Ruuska. Ensimmäiset osingot jaetaan pienosakkaille huhtikuussa 2022.

“Kaskasin menestys syntyy tiimityönä. Siksi pidämme tärkeänä, että työntekijöillä on mahdollisuus hyötyä menestyksestä myös osakkuuden kautta”, Mayow sanoo.

Selaa lisää