Laura Tahkokallio johtavaksi viestintäasiantuntijaksi Kaskas Mediaan

Kaskas Media | 16.6.2017

Tutkimusviestintään erikoistunut Kaskas Media on nimittänyt johtavaksi viestintäasiantuntijakseen Laura Tahkokallion (VTM, MMM).

Tahkokalliolla on 15 vuoden kokemus viestinnän tehtävistä. Hän siirtyy Kaskas Mediaan Espoo Marketingista ja on aiemmin työskennellyt WWF:ssä, Metsähallituksessa ja itsenäisenä viestinnän asiantuntijana. Tahkokallio on opiskellut viestintää ja ympäristönsuojelutiedettä Helsingin yliopistossa.  

”Olemme todella iloisia, että saimme joukkoomme näin monipuolisen julkishallinnon ja järjestömaailman moniottelijan. Laurassa meihin vaikutuksen teki myös hänen vahva ympäristö- ja luonnonvarakysymyksiin liittyvä sisältöosaamisensa”, sanoo Kaskas Median perustaja Maria Ruuska.

”Maailma on monimutkainen, ja sen haasteet ovat suuria. Yhteiskunnallisessa keskustelussa tarvitaan nyt tutkittua tietoa ja punnittuja näkemyksiä. Maailman parantaminen voi kuulostaa naiivilta, mutta sitä tiede ja siitä kertominen parhaimmillaan ovat”, Tahkokallio sanoo.

Tahkokallio keskittyy Kaskas Mediassa kehittämään muun muassa viestintäpalveluita erikokoisille tutkimushankkeille.  

”Olen iloinen, että pääsen osana Kaskas Median asiantuntevaa tiimiä auttamaan sekä organisaatioita että uransa eri vaiheissa olevia tutkijoita viestimään vaikuttavasti. Viestintä ei ole itseisarvo, vaan siitä pitää olla hyötyä. Toivon voivani auttaa myös tieteen hiljaisia huippuja saamaan ansaitsemaansa näkyvyyttä ajatuksilleen”, Tahkokallio sanoo.

Vuonna 2013 perustettu Kaskas Media työllistää nyt kolmetoista henkilöä.

Kaskas Median asiakkaita ovat muun muassa Helsingin yliopisto, Luonnonvarakeskus ja valtioneuvoston kanslia.

Selaa lisää