Meille Kaskasilla on tärkeää, että kaikki projektimme koosta riippumatta vaikuttavat positiivisesti yhteiskuntaan. Kysymme, kuuntelemme ja selvitämme kohderyhmien tarpeet. Emme arvaile tai mutuile, vaan janoamme tietoa ja opimme uutta.

Asiakkaidemme toimialat ovat vaativia, joten meidät tunnetaan haastavien aiheiden osaavana kumppanina. Työskentelemme muun muassa brändien, eri sidosryhmien vuorovaikutuksen ja viestinnän suunnittelun ja toteutuksen parissa. Tiimimme koostuu hieman yli 20 viestinnän ja vastuullisuuden asiantuntijasta.

Tarjoamme asiakkaillemme oikeastaan kaikkea, mitä viestinnän saralla voi tehdä. Tiimimme työskentelevät sillä ammattitaidolla, jota olemme kerryttäneet muun muassa eri ministeriöistä, toimituksista, yrityksistä, kansalaisjärjestöistä, mainostoimistoista, korkeakouluista ja säätiöistä.

Asiakkaitamme yhdistää positiivisen muutoksen luominen maailmaan. Viestinnän voimalla autamme heitä tekemään siitä ymmärrettävää ja vaikuttavaa.

Mitä sitten olemme tehneet?

Aloitimme vuonna 2013 tutkimusviestintään erikoistuneena viestintätoimistona. Sittemmin olemme laajentaneet kumppanuuksia tutkimuslaitoksista ja yliopistoista valtionhallintoon, julkiselle sektorille ja yrityksiin.

Tieto ja sen näkyväksi tekeminen on edelleen työskentelymme kulmakiviä. Meitä ajaa tarve törmäyttää eri tahoja, käydä avointa vuoropuhelua ja lisätä osallisuutta. Tästä on syntynyt Kaskasin kolme tukevaa kivijalkaa: tutkimus, osallisuus ja vastuullisuus. 

Olemme valmentaneet satoja – ellemme jopa tuhansia – tutkijoita kvanttifyysikoista humanisteihin, jotta laadukas tutkittu tieto päätyisi ihmiskunnan käyttöön. Olemme saaneet ministeriöitä muuttamaan toimintatapojaan ja aidosti kohtaamaan hallinnonalansa sidosryhmät. Olemme haastaneet yrityksiä aloittamaan vastuullisuustyönsä vielä syvemmältä kuin viestinnästä ja tukeneet heitä alusta asti.

Tiedämme, että asiantuntijuuden kenttä on moninainen, ja siksi olemme herättäneet suomalaisten päämedioiden toimitukset huomaamaan, että Esko Valtaojan sijasta voi valita haastateltavaksi jonkun muun.

Onnistunut kumppanuus kanssamme synnyttää oivalluksen. Sen ääni on “kas!”

”Kaskasin viestinnän osaamisen ansiosta yhteistyöprojektimme laajeni ja siitä tuli meille strategisesti tärkeämpi kuin osasimme odottaa. Kunnianhimoisesti ja korkeatasoisesti toteutettu viestintäprojekti luo suuntaa myös tuleville töillemme. Yhteistyö Kaskasin kanssa oli sujuvaa ja erittäin ammattimaista, mutta myös kivaa.”

Y-Säätiö