Oletko uusi johtava viestintäasiantuntijamme?

Kaskas Media | 24.3.2021

Kaskas on tutkimukseen, osallisuuteen ja vastuullisuuteen erikoistunut viestintätoimisto. Etsimme joukkoomme johtavaa viestintäasiantuntijaa. Plussaa on, jos sinulla on kokemusta vastuullisuuskysymyksistä.

Työ sisältää monenlaisten viestintä- ja vuorovaikutusprojektien ideointia, myymistä, johtamista ja toteuttamista osana kulloistakin projektitiimiä sekä Kaskasin palvelutarjonnan jatkuvaa kehittämistä. Työ on monipuolista, vaihtelevaa ja itsenäistä.

Toivomme sinulta:

  • vähintään kahdeksan vuoden työkokemusta, erityisesti yritysviestinnästä tai konsulttimaailmasta
  • näyttöä luovien projektien tuloksellisesta strategisesta suunnittelusta, kehittämisestä ja johtamisesta
  • taitoa fasilitoida erilaisia tasa-arvoisia kohtaamisia, kuten työpajoja ja dialogeja
  • kiinnostusta myyntiin ja asiakasjohtamiseen
  • hyvää kirjoitustaitoa suomeksi ja englanniksi
  • erinomaisia projektin- ja ajanhallinnan taitoja

Katsomme eduksi myös kokemuksen vastuullisuusraportoinnin parissa työskentelemisestä.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Voit halutessasi kertoa taustasi. Käsittelemme kaikkea tietoa luottamuksellisesti.

Työ on kokopäiväinen ja vakituinen, eikä se sisällä esihenkilövastuuta. Hae työtä täyttämällä tämä lomake. Lomakkeessa pyydetään myös 1 minuutin pituinen videoesittely, koska haluamme tutustua sinuun mahdollisimman hyvin tänä etäaikana.

Jätä hakemuksesi viimeistään 28. maaliskuuta hakemuslomakkeella. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Maria Ruuska. Hänelle voi soittaa (p. 040 727 4119) perjantaina 12.3. klo 9–10 ja perjantaina 19.3. klo 9–10.

Millaista Kaskas Medialla on olla töissä?

Tutkimus, osallisuus ja vastuullisuus ovat ne jutut, joilla teemme maailmasta paremman. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kiteytämme sanat ja teot, luomme keskustelua sekä innostamme oikeat ihmiset mukaan muutokseen. Arvojamme ovat kestävyys, rohkeus, tiedon ja moniäänisyyden puolustaminen ja lempeys. Pyrimme resursoimaan työmme järkevästi ja arvostamme hyvää tasapainoa työn ja muun elämän välillä.

Rekrytointia koskeva rekisteriseloste.

Selaa lisää