Rekry: Haemme tekstin ammattilaista ja graafista suunnittelijaa

Kaskas Media | 14.2.2022

Kaskas kasvaa jälleen! Nyt etsimme mainioon työyhteisöömme kahta osaajaa, kirjoittamisen ammattilaista ja graafista suunnittelijaa. 

Kaskas on tutkimukseen, osallisuuteen ja vastuullisuuteen keskittynyt luova viestintätoimisto, jollaista ei toista Suomessa ole! Meidän mukanamme pääset tekemään varmasti vaikuttavaa työtä ja kasvamaan samalla oman alasi osaajana. Meille on tärkeää, että jokaisella Kaskasilla aloittavalla on mielekkäitä etenemis- tai kehitysmahdollisuuksia ja panostamme tosissamme työyhteisömme hyvinvointiin.

Kirjoittamisen ammattilainen

Etsimme Kaskasiin erinomaista kirjoittajaa. Taustaltasi voit olla esimerkiksi copywriter, toimittaja tai erityisesti sisällöntuotantoon keskittynyt viestijä. Toivomme sinulta kokemusta oivaltavan sisällön tuottamisesta useampaan kuin yhteen kanavaan. 

Parhaat työsi voivat olla nasevaa copyä tai laadukasta feature-journalismia. Nautit haastattelemisesta, ymmärrät monimutkaisia aiheita ja osaat rakentaa tiukasta faktasta koukuttavan tarinan. Toivomme sinulta vähintään kolmen vuoden työkokemusta. Kaskasissa työskentelisit tittelillä viestintäasiantuntija. 

Työ sisältää esimerkiksi artikkelien, verkko- ja kampanjasisältöjen sekä käsikirjoitusten suunnittelua ja toteutusta eri kanaviin. Työnkuvaa voidaan muokata osaamisen mukaan. Kyky tuottaa sisältöjä myös englanniksi ja/tai ruotsiksi katsotaan eduksi. Samoin editointikokemus on plussaa.

Graafinen suunnittelija

Haemme Kaskasiin monipuolista graafista suunnittelijaa erityisesti tuotannollisiin tehtäviin. Työ sisältää esimerkiksi ilmeiden soveltamista erilaisiin materiaaleihin, taittotöitä, tiedon visualisointia ja erilaisten kuvitusten tekemistä. Kaskasilla työskentelet osana viestinnän ammattilaisten tiimiä ja pystyt luomaan itsenäisesti materiaaleja briiffien mukaisesti. Toivomme sinulta vähintään kahden vuoden työkokemusta erilaisista graafisen suunnittelun tehtävistä ja Adobe- ja Office-ohjelmien hallintaa. Erikoisosaaminen (esim. animointi, verkkosivujen toteutus, koodaaminen ja minivideoiden tekeminen sekä saavutettavuuden ymmärtäminen) on plussaa. 

Molemmista työtehtävistä:
Molemmat tehtävät sisältävät monenlaisten tutkimukseen, osallisuuteen ja vastuullisuuteen liittyvien viestintä- ja vuorovaikutusprojektien ideointia ja toteuttamista osana projektitiimiä. Edellytämme molemmissa työnkuvissa hyviä projektinhallinnan perustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työ on monipuolista, vaihtelevaa ja luovaa, ja sitä tehdään huippuseurassa! Projekteissamme keskitymme yhteiskunnallisen vaikuttavuuden maksimointiin yhteistyössä asiakkaan kanssa. 

Meille diversiteetti ja inkluusio tarkoittavat paremmin toimivia ja luovempia organisaatioita. Toivomme siis hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Tehtävään sopivan henkilön koulutus- tai työtaustan ei tarvitse olla “perinteisen” viestinnän kaavan mukainen, vaan arvostamme myös ammatillista moninaisuutta. Käsittelemme kaikkea tietoa luottamuksellisesti.

Molemmat tehtävät ovat kokopäiväisiä ja vakituisia. 

Lisätietoja antaa Kaskasin luova johtaja ja perustaja Liisa Mayow (puh. 040 580 8148). Hänelle voi soittaa molempiin tehtäviin liittyen 23. helmikuuta klo 10.30–11.30.

Hae kirjoittamiseen keskittynyttä viestintäasiantuntijan paikkaa täyttämällä hakulomake.

Hae graafisen suunnittelijan paikkaa täyttämällä hakulomake. 


Haku päättyy 28. helmikuuta. Alamme käydä hakemuksia läpi heti haun auettua.

Millaista Kaskas Medialla on olla töissä?

Tutkimus, osallisuus ja vastuullisuus ovat ne jutut, joilla teemme maailmasta paremman. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kiteytämme sanat ja teot, luomme keskustelua sekä innostamme oikeat ihmiset mukaan muutokseen. Arvojamme ovat kestävyys, rohkeus, tiedon ja moniäänisyyden puolustaminen ja lempeys. Pyrimme resursoimaan työmme järkevästi ja arvostamme hyvää tasapainoa työn ja muun elämän välillä.

Rekrytointia koskeva rekisteriseloste

Selaa lisää