Tapahtumasta tulikin podcast… ja muita mahdollisuuksia

Kaskas Media | 26.3.2020

Kas vain, tapahtuma jos toinenkin peruuntui. Mitä keksiä tilalle? Voisiko peruuntuneen tapahtuman korvata jopa laadukkaammalla sisällöllä ja vuorovaikutuksella?

Me Kaskasilla haluamme ylläpitää yhteiskunnallista keskustelua, merkityksellistä vuorovaikutusta ja yhdessä oppimista myös aikana, jolloin fyysinen läheisyys ei ole mahdollista. Vaihtoehtoja on. Etäkoulutusten ja työpajojen lisäksi menetetyn tapahtuman voi korvata niin webinaarilla, koulutusvideolla, digitaalisella dialogilla, etäsparrauksella kuin podcastilla. Tai ehkä tarpeisiinne sopisi parhaiten elämyksellinen digitapahtuma?

Tapahtuupa vuorovaikutus sitten kasvokkain tai teknologian välityksellä, ihmisten tarve keskustella, tulla kuulluksi ja ratkoa ongelmia yhdessä ei muutu. Nyt jokainen koulutuksen tekijä haastetaan ajattelemaan laatikon ulkopuolelta, miten oppimisen ja oivaltamisen voi viedä verkkoon. Tärkeintä on ymmärtää, mitä oikeastaan haluat kohtaamisella saada aikaan. Hyödynnä sen selvittämiseksi alla olevaa testiä!

Tarvitsetko apua vaihtoehtoisen ratkaisun toteuttamisessa? Kaskas Media auttaa suunnittelussa ja toteuttaa puolestasi niin podcastit, digitapahtumat kuin etäkoulutuksetkin. Ota yhteyttä.

Katsottavaa ja kuunneltavaa

  • Opi pitchauksen salat minuuteissa! Kaskas Median tekemät Skolar-videokoulutukset tiivistävät tärkeimmät opit pitchin rakentamiseen ja esittämiseen.
  • Kuuntele, mistä eri alojen tutkijat haluavat puhua juuri nyt. Kaskas Median Reetta Rönkä juontaa Helsingin Yliopiston Utelias Mieli -podcastia, jossa tutkijat saavat valita keskustelun aiheen.
  • Ota haltuun Koneen säätiön ja Helsingin Sanomain säätiön keskustelusarja Totuuden rakennuspalikat. Kaskas Median tuottamassa esityksessä ja live-podcastissa tutkijat ja muut totuudentekijät keskustelevat totuudesta eri näkökulmista.

Selaa lisää