Yritys, tunne nämä viisi vastuullisuuden trendiä – tervetuloa mukaan keskusteluun!

Kaskas Media | 18.5.2021

Yritysvastuun parissa tapahtuu valtavasti juuri nyt. Tutkimus tuo esiin uutta tietoa, ja sekä Suomi että EU työstävät tahoillaan yritysvastuulakia. Mitkä asiat vastuullisen yrityksen täytyy ottaa huomioon tänään, jotta se menestyy liiketoiminnassaan myös tulevaisuudessa? 

Me Kaskasilla työskentelemme tiiviisti yritysten ja organisaatioiden vastuullisuusviestinnän parissa. Haluamme kehittää keskustelua vastuullisuudesta nykyistä avoimemmaksi ja aktiivisemmaksi – yksityiskohtia, vaikeita termejä ja arkuutta on jo aivan tarpeeksi. Siksi kysyimme Kaskasin fiksuilta asiakkailta ja neuvonantajilta, mitä vastuullisuudessa tapahtuu seuraavaksi. 

Haastatteluiden pohjalta syntyi Kaskasin uusi julkaisu Kasvunvara, joka kokoaa yhteen viisi tärkeää vastuullisuuden trendiä:

  • Luontokatoa ehkäistään nyt
  • Digitalisaatio vauhdittaa kiertotaloutta
  • Ilmastotoimien rima nousee
  • Diversiteetti ei ole enää vain HR-asia
  • Ihmisoikeusvastuusta tulee menestystekijä.

Rohkea ja rehellinen vastuullisuusviestintä perustuu tekoihin. Me Kaskasilla olemme sitä mieltä, että teot on syytä perustaa tutkittuun tietoon ja avoimeen keskusteluun muiden kanssa.

Keskustelua jatkaa Kaskasin verkkotilaisuus Kasvunvara Talks, jossa europarlamentaarikko ja Euroopan parlamentin varapuheenjohtaja Heidi Hautala kertoo EU:ssa valmisteltavasta yritysvastuulainsäädännöstä. Tuleva direktiivi velvoittaisi yrityksiä selvittämään toimintansa ympäristö- ja ihmisoikeusvaikutukset. Kuulemme myös yritysten puheenvuoroja vastuullisuuden tulevaisuudesta. Tervetuloa mukaan 1.6. klo 9.30–11! 

Tutustu Kasvunvara-julkaisuun: Nämä viisi asiaa yrityksen pitää tietää vastuullisuudesta juuri nyt.

Ilmoittaudu mukaan Kasvunvara Talksiin!

Selaa lisää