Tutkittu tieto on tänä päivänä tärkeämpää kuin koskaan aikaisemmin. Maapallomme kestävä tulevaisuus tarvitsee kipeästi tieteen tarjoamia ratkaisuja. Samaan aikaan ihmisten huomiosta käydään valtavaa kilpailua, ja viestintäkanavat tarjoavat myös väärälle tiedolle nopeita etenemisväyliä. Tutkimuspohjaisen tiedon pitää löytyä, erottua ja vaikuttaa.

Tutkimusviestinnän palvelut

Olemme tutkimushankkeiden, yliopistojen, tutkimuslaitosten ja tutkivien yritysten viestintäkumppani. Tarjoamme koulutusta ja sparrausta tutkimushankkeen suunnittelu- ja rahoitusvaiheeseen. Suunnittelemme sisältökonsepteja ja kampanjoita, jotka kertovat tutkimuksesta vaikuttavasti ja raikkaasti. Autamme tutkimusten tekijöitä kirkastamaan vaikuttavuustavoitteitaan ja saamaan aikaan tuloksia. Olisi sääli, jos hanke jäisi vain hankkeeksi.

“Tutkimuspohjaisen tiedon pitää löytyä, erottua ja vaikuttaa.”

Näin työskentelemme

Meillä on erinomaiset työkalut sidosryhmätyöhön, palvelumuotoiluun, viestien kirkastamiseen, tutkijoiden viestintävalmiuksien parantamiseen sekä eri kanavien haltuunottoon. Paketoimme tutkimustietoa tehokkaasti ja vaikuttavasti, ja tiedämme miten se löytää juuri oikeiden sidosryhmien luo.

Tutkimus- ja tiedeviestintä on kulkenut Kaskasin mukana aivan sen perustamisesta lähtien. Seuraamme tutkimusviestinnän uusia tuulia ja toimivia ratkaisuja – myös datan avulla. Tutkimusviestinnän osaamisemme on kasvanut vuosi vuodelta, ja meillä on edelleen kipinää ja kiinnostusta sen kehittämiseen.

Haluatko kuulla lisää?

Hanna Talikka
hanna.talikka@kaskas.fi
+358 40 753 1569

Osallisuus

Edistämme osallisuutta kaikissa töissämme ja haastamme asiakkaat luomaan moninaisempaa yhteiskuntaa.

Vastuullisuus

Teemme vastuullisuudesta työkalun ennakoida tulevaa, vaikuttaa yhteiskuntaan ja luoda menestystä.