Organisaatioille osallisuus ja diversiteetti ovat tulevaisuudessa elintärkeitä. Työntekijät, asiakkaat ja yhteistyökumppanit odottavat yrityksiltä ja muilta organisaatioilta yhdenvertaisuutta edistäviä tekoja. Me autamme niiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Edistämme kaikissa töissämme tasavertaista, moniäänistä ja monimuotoista yhteiskuntaa.

Näin työskentelemme

Pidämme huolta siitä, että erilaiset ihmiset ja yhteisöt ovat työssä mukana, näkyvät ja kuuluvat. Teemme Kaskasissa töitä sen eteen, että kaikilla on mahdollisuus osallistua päätöksentekoon ja asioita valmistellaan avoimesti. Autamme esimerkiksi ministeriöitä valmistelemaan lainsäädäntöä kansalaisten ja sidosryhmien kanssa keskustellen. Yrityksen viestintästategian tai diversiteettilinjausten valmistelussa varmistamme, että työntekijät, kumppanit ja asiakkaat saadaan alusta asti mukaan.

Meille osallisuuden varmistaminen on käytännön työtä: kutsumme mukaan keskusteluun hiljaisia ääniä, varmistamme työpajojen turvallisen ilmapiirin ja etsimme vaikuttavat osallistumisen tavat. Tunnemme tutkimusmaailman ja etsimme sieltä olennaiset kumppanit. Viestimme asioista ymmärrettävästi ja selkeästi niin, että kaikki pysyvät mukana. Suunnittelemme saavutettavia viestintätuotteita, joita monenlaiset ihmiset voivat käyttää.

Pidämme huolta siitä, että erilaiset ihmiset ja yhteisöt ovat työssä mukana.

Me Kaskasissa haastamme asiakkaamme mukaan luomaan yhteiskuntaa ja yhteisöjä, joihin jokainen pääsee mukaan omana itsenään. Vain luottamukseen perustuvalla yhteistyöllä luotsataan menestyviä tiimejä ja ratkotaan luontokadon ja väestön ikääntymisen kokoisia globaaleja haasteita.

Haluatko kuulla lisää?

Liisa Mayow
liisa.mayow@kaskas.fi
+358 40 580 8148

Tutkimus

Edistämme osallisuutta kaikissa töissämme ja haastamme asiakkaat luomaan moninaisempaa yhteiskuntaa.

Vastuullisuus

Teemme vastuullisuudesta työkalun ennakoida tulevaa, vaikuttaa yhteiskuntaan ja luoda menestystä.